Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

S.C. Geoise Trading S.R.L. (Gibon) funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

S.C. Geoise Trading S.R.L. (Gibonnu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice preț ori detaliu afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din magazinul online din cauza unor probleme de calitate sau de orice altă natură ce pot apărea pe parcurs.

Date identificare Wolface Romania

Site-ul și magazinul online www.gibon.ro aparțin și sunt întreținute de S.C. Geoise Trading S.R.L.
Datele de identificare sunt: S.C. Geoise Trading S.R.L.
Str. Morii, nr. 68, Oras Ghimbav, Judetul Brasov
Cod unic de identificare: 41208492
Atribut fiscal: RO
Nr. Reg. Com: J8/1894/2019
Magazinul online: www.gibon.ro
Număr de telefon: +40 723609347
Adresă de e-mail:  contact@gibon.ro

Copyright

Întregul conţinut al site-ului www.gibon.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. Geoise Trading S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul companiei S.C. Geoise Trading S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.

Protecția datelor personale (securitate)

Magazinul online și website-ul www.gibon.ro funcționează pe o platformă securizată de tip https. În acest sens, datele personale solicitate de S.C. Geoise Trading S.R.L. pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai în scopul în care ți-au fost solicitate. Informațiile obținute de la tine nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ți trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Pentru confidențialitatea și securitatea datelor tale, înregistrarea și autentificarea pe www.gibon.ro implică o parolă, la care are acces doar titularul contului.

S.C. Geoise Trading S.R.L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele tale personale. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Statutul de utilizator

Ești responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru / utilizator înregistrat al acestui site, orice activitate desfașurată sub numele tău de utilizator / adresa de e-mail fiind integral în responsabilitatea ta. Ești de acord să ne înștiințezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator. Ești pe deplin în cunoștință de cauza că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/ entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Obligațiile tale de înregistrare

În utilizarea serviciului, ca și utilizator, ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre tine, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și ești de acord să furnizezi aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de tine, ne rezervăm dreptul să îți blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Dreptul de a modifica/șterge date personale

S.C. Geoise Trading S.R.L. îți conferă dreptul de a modifica datele personale de contact pe care le-ai înregistrat, precum și renunțarea la anumite servicii cu care ai fost de acord anterior. De asemenea poți să ne soliciți oricând ștergerea datelor tale înscrise pe site.

Condiții de returnare

Ai dreptul să ne notifici în scris că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. Va trebui să informezi departamentul de relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retunezi produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis la adresa ta de e-mail.

În concluzie, poți returna produsele cumpărate (după ce ne-ai anunțat în prealabil), în ambalajul original, cu etichetele intacte și fără a prezenta urme de uzură, însoțite de documentul care atestă cumpărarea, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala ta, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

S.C. Geoise Trading S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de tine, în cel mult 15 de zile calendaristice. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate (doar în cazul schimbului cu alt produs) de către S.C. Geoise Trading  S.R.L.

În cazul înapoierii contravalorii, se va proceda în felul următor – după înapoierea produsului/produselor contravaloarea acestuia / acestora (exceptând taxele de transport) se va face prin transfer bancar (în contul comunicat de tine prin e-mail) în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării coletului la sediul S.C. Geoise Trading S.R.L. Taxa de transport pentru returnarea produslui / produselor la sediul S.C. Geoise Trading S.R.L. va fi suportată de client.

Returnarea integrală a contravalorii produsului/produselor comandate și achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă, iar ambalajul acestora este complet, etichetele însoțesc produsele şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului/produselor cauzată de cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de tine. Dacă produsul a fost uzat de tine şi nu mai poate fi returnat în starea în care a fost primit, S.C. Geoise Trading S.R.L ) nu va mai putea returna contravaloarea acestuia.

În cazul în care produsele returnate ajung la sediul S.C. Geoise Trading S.R.L.  în ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, rupturi, etichete sau accesorii lipsă și fără documentul care atestă achiziția, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

În cazul constatării unor defecte de fabricație, te rugăm ca înainte de toate să iei legatura cu noi la numărul de telefon 0723609347 sau pe adresa de e-mail  contact@gibon.ro pentru a primi indicații referitoare la procedura de schimb / retur.

Conform OUG. 174/2008 produsele defecte vor fi reparate (sau înlocuite, în cazul în care nu pot fi reparate) în termen de 15 zile calendaristice de la recepționare. În cazul în care produsele nu pot fi nici reparate, nici înlocuite, contravaloarea acestora îți va fi înapoiată conform mențiunilor de mai sus în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care ești contactat și înștiințat că produsul nu poate fi nici repatat, nici înlocuit. Înapoierea contravalorii (exceptând taxele de transport) se va face prin mandat poștal la adresa din buletinul tău sau a persoanei care a făcut comanda / plata comenzii.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului / înlocuirii / înapoierii contravalorii în situația unor abuzuri (returnări repetate, comenzi neridicate în repetate rânduri, produse returnate în altă stare decât cea în care au fost recepționate etc.).

Plata și livrarea

Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care o vei plăti la momentul livrării coletului. Transportul se face prin serviciul de curierat Fan Courier (www.fancourier.ro) și contravaloarea se va achita cash curierului care face livrarea. Poți selecta modalitatea de plată din pagina de comandă  prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei)) la livrare agentului Fan Courier.

După efectuarea comenzii veti primi un mail de confirmare cu plasarea comenzii si veti fi contactat telefonic doar in cazul in care sunt apar diverse probleme (produs deteriorat, lipsa stoc, livrare cu intarziere) 

Calitatea produselor

Produsele furnizate de S.C. Geoise Trading S.R.L.  sunt noi si originale. S.C. Geoise Trading S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislația dreptului de autor și cu celelalte legi aferente în vigoare în România.

Concursuri și promoții

S.C. Geoise Trading S.R.L. își stabiliește singură regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează, în conformitate cu legislația în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului www.gibon.ro. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

S.C. Geoise trading S.R.L. nu garantează disponibilitatea îndelungată pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Publicitate și linkuri către alte siteuri

S.C. Geoise Trading S.R.L., precum și operatorii/adminstratorii, își declină orice responsabilitate privitoare la conținutul oricărui site care se poate accesa prin legăturile care pornesc de la site sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, participări la concursuri, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație / legătură / tranzacție / colaborare etc. care poate apărea între voi și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.

Dispute și conflicte

Orice conflict aparut între S.C. Geoise Trading S.R.L.  și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.gibon.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Limitarea de responsabilitate

Campaniile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. S.C. Geoise Trading S.R.L. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspunde pentru bug-urile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Termenii și condițiile generale de vânzare, ca și prețurile sunt acceptate în deplină cunoștință de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată și totală a prezentelor condiții de vânzare.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.